Advertisement

Μανη Φωτια Τωρα / Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani - Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π.

Μανη Φωτια Τωρα / Κήτος εμφανίστηκε στη Μάνη - kitos emfanistike sti mani - Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π.. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιά ΤΩΡΑ: Σκηνικό πολέμου στο Πευκόφυτο υπό τον φόβο της ...
Φωτιά ΤΩΡΑ: Σκηνικό πολέμου στο Πευκόφυτο υπό τον φόβο της ... from nb.bbend.net
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.

Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.

Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι:

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Γιώργος Κοψιδάς: Ο έρωτας του πρώην «Survivor» με την ...
Γιώργος Κοψιδάς: Ο έρωτας του πρώην «Survivor» με την ... from images32.inewsgr.com
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι:

Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.

Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Γιώργος Κοψιδάς: Ο έρωτας του πρώην «Survivor» με την ...
Γιώργος Κοψιδάς: Ο έρωτας του πρώην «Survivor» με την ... from images32.inewsgr.com
Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες:

Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια.

Posting Komentar

0 Komentar